Cautam persoane interesate de acest medicament pentru a scadea costurile cheltuielilor de deplasare, care amintesc sunt mult mai mici. Puteti merge chiar Dvs. cu noi !
Vrem să dam speranţă pentru toţi cei care sufera de aceasta boala cumplita.

Plecari in Albania saptamanal.
Puteti sa mergeti chiar dumneavoastra sa va luati tratamentul!

Plecati in luna Mai in zilele de luni : 9 - 16 - 23 - 30 Mai 2011

sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Veninul de scorpion utilizat impotriva cancerului

Veninul de scorpion albastru este utilizat impotriva cancerului vine cu rezultate de 97% pozitive.
Potrivit ziarului Le Jornada (www.jornada.unam.mx/) folosirea veninului de scorpion albastru ca o terapie impotriva cancerului a dat "răspunsuri clinice şi de laborator pozitive ajungand la aproape 97%", a declarat doctorul cubanez Misael Bordier, cel care a descoperit utilizarea terapeutică a veninului acestui scorpion, Escozul.

Într-un interviu publicat vineri de La Jornada, Bordier a spus că "atunci când spunem ca a răspuns clinic, nu ne referim la o vindecare completă în 97% din pacienţi, dar acest medicament a îmbunătăţit starea pacientului, creşterea calităţii vieţii şi de supravieţuire şi un procent mare din pacienti au fost vindecati total. "

Dupa 21 de ani de cercetare pe potenţialul curativ al veninului de scorpion albastru "Escozul", Bordier a spus că "am observat un răspuns mai bun de la pacienţi cu anumite tipuri de tumori specifice, cum ar fi cancerul la creier, plămâni, ficat, tractul gastro-intestinal şi cancerul de prostată. "

Medicamentul administrate pe cale orală, "nu ataca celulele maligne direct, dar acţionează pentru a preveni dezvoltarea lor,
inhibarea membranei celulare şi de a prevenii creşterea de noi vase de sânge ."

Bordier, care va sustine o prelegere în Mexic pe aceasta tema, a declarat că în Cuba au tratat 50000 cazuri şi "mulţi dintre ei au venit în stadiul patru al bolii, care este ultimul stadiu al pacientului, atunci când, practic pacientul este la etapa finală. "

Cei care au decis să opteze pentru acest produs au fost evaluate de către grupul de oncologie proctologie şi au facut acest tratament mai bine de zece ani. Cei care au optat pentru radiaţii şi chimioterapie, dupa 2-3 ani au murit. "

Potrivit medicului cubanez, cu Escozul " Efectele secundare sunt aproape zero, sunt foarte puţine cazuri de supradopaj
(somn, foame), dar elimină durerea şi da pacientului o stare de bine " Spre deosebire de chimioterapie şi radioterapie "care au multe efecte negative. "

Bordier a mentionat că "proprietarul produsului este statul Cubanez. Eu l-am descoperit, dar este o proprietate a ţarii mele, un patrimoniu Cubanez. Acest medicament este facut pentru binele omenirii. Este o marcă înregistrată de Academia de Ştiinţe din Cuba insa brevetul este pe numele meu "
Ion Ionescu

(daca doriti sa inserati articolul aceste in pagina dvs nu uitati sa treceti sursa: www.escozul-cancer.blogspot.com )