Cautam persoane interesate de acest medicament pentru a scadea costurile cheltuielilor de deplasare, care amintesc sunt mult mai mici. Puteti merge chiar Dvs. cu noi !
Vrem să dam speranţă pentru toţi cei care sufera de aceasta boala cumplita.

Plecari in Albania saptamanal.
Puteti sa mergeti chiar dumneavoastra sa va luati tratamentul!

Plecati in luna Mai in zilele de luni : 9 - 16 - 23 - 30 Mai 2011

luni, 14 martie 2011

Vaccinul Rosu - o sansa pentru viata

de: Isabella Voda
Cancerul pulmonar creeaza anual peste 1.000.000 de decese pe plan mondial. El este unul dintre cele mai agresive forme de cancer. Cercetatorii cubanezi au omologat un tratament pentru prelungirea vietii pacientilor cu cancer pulmonar. Dupa mai bine de 15 ani cercetari, tratamentul a fost omologat la nivel mondial.
Acest tratament este un vaccin, care se injecteaza intravenos o data pe saptamana, timp de 5 saptamani si el lucreaza impotriva tumorii pulmonare timp de 4 luni. Apoi se repeta tratamentul de 5 saptamani. Se pare ca acesta ar fi noua terapie standard pentru tratarea bolnavilor de cancer pulmonar.
Testele clinice au fost efectute pe 400 de pacienti cu cancer pulmonar aflati in ultimul stadiu al bolii. Vaccinul se numeste CimaVAX EGF si nu are efecte secundare asupra organismului. Spre deosebire de tratamentul clasic cu citostatice, vaccinul nu afecteaza celulele sanatoase, ci doar pe cele cancerigene.
Toate testele au aratat ca CimaVAX EGF creste rata de supravietuire a pacientilor. Dupa vaccinare organismul produce anticorpi care recunosc si se leaga de EGF, impiedicand astfel proteina sa se lege de receptorul ei si sa declanseze replicarea celulara. Astfel cresterea tumorii este incetinita, insa rata de raspuns depinde de fiecare pacient in parte.
Vaccinul a trecut pana acum 7 teste clinice efectuate in Cuba, Canada si Marea Britanie si in prezent este utilizat la toti bolnavii de cancer pulmonar din Cuba, Malaezia si Peru.
In curand se va aproba folosinta lui si in Columbia, Brazilia, Paraguay, Ecuador si Argentina, acestea fiind momentan singurele tari care s-au aratat interesate de tratarea bolnavilor de cancer pulmonar de pe teritoriul tarilor respective.
La ultima noastra vizita la Institutul Internatinal de oncologie din Havana, medicii de acolo ne-au spus: “Vaccinul este creat dintr-o proteina pe care cu totii o avem in organism, este naturala, fara efecte secundare grave si prelungeste viata pacientilor cu cancer pulmonar si imbunatateste calitatea vietii.”
Doctora Gonzales care a creat acest medicament, a spus ca organismul uman toloreaza ceea ce este asemanator sistemului sau si reactioneaza foarte puternic impotriva a ceea ce este strain in corp. Prin urmare a trebuit sa dezvolte un tratament care genera anticorpi impotriva acestei proteine.
sursa: escozulromania.ro