Cautam persoane interesate de acest medicament pentru a scadea costurile cheltuielilor de deplasare, care amintesc sunt mult mai mici. Puteti merge chiar Dvs. cu noi !
Vrem să dam speranţă pentru toţi cei care sufera de aceasta boala cumplita.

Plecari in Albania saptamanal.
Puteti sa mergeti chiar dumneavoastra sa va luati tratamentul!

Plecati in luna Mai in zilele de luni : 9 - 16 - 23 - 30 Mai 2011

vineri, 17 decembrie 2010

Scorpionul vindecă miraculos tumorile de pe creier Sute de bolnavi vin în Cuba să se trateze cu remediul miraculos

Extractul din veninul de scorpion albastru este folosit în Cuba în tratarea mai multor tipuri de cancer: cervical, uterin, de prostată, de colon, pulmonar, cerebral, mamar şi al căilor digestive.

Cercetătorii cubanezi au anunţat că omologhează un nou remediu homeopat pe bază de extract din venin de scorpion pentru tratarea bolanvilor de cancer.

Încă din anii 1990, în provincia Guantanamo, a fost creat un remediu similar, numit Escozul, având în compoziţie un extract din scorpionul albastru.

Se spune că acesta a fost deja folosit de pacienţi şi efectele sale principale ar fi: reducerea tumorii după un anumit timp, prelungirea vieţii pacientului, revenirea poftei de mâncare şi a somnului, reducerea considerabilă a durerii.

Producărorii susţin că Escozul a dus la uimitoare rezultate de prelungire a vieţii chiar şi în cazul unor pacienţi în stadiul 4 al bolii, cu pronostic grav.

Mai mult de 2.000 de pacienţi ar fi luat acest produs timp de mai bine de patru ani. 187 dintre aceştia au mai trăit 8 ani cu o calitate bună a vieţii, deşi li se mai dăduse doar o lună de viaţă de către medici.

Utilizarea veninului de scorpion împotriva cancerului este şi în atenţia cercetătorilor americani. De acum doi ani, acesta este testat în SUA ca leac pentru cancerul la creier.

Experimentele au arătat că extractul din venin de scorpion poate trata mai multe tipuri de cancer, îndeosebi cancerul la sân şi cel de piele.

Cum este ucisă tumoarea

Nimeni nu ştie clar mecanismul anicarcinogenic al produsului Escozul. Există o mulţime de teorii privitoare la acest subiect.

Cercetătorii explică faptul că Escozul înconjoară mai întâi tumoarea cu proteine care îi stopează dezvoltarea. Dar această primă acţiune nu îndepărtează cancerul. În al doilea rând, Escozul împiedică dezvoltarea vaselor de sânge în jurul tumorii.

Această a doua acţiune duce la moartea celulelor canceroase, fiindcă acestea nu pot trăi fără alimentele transportate de sânge. Binenţeles, în cazul în care cancerul este într-o fază foarte avansată, este dificil pentru Escozul să înconjoare şi să ucidă celulele maligne.

Ce spun specialiştii

Escozul este un produs comercial preparat din venin de scorpion din specia rară Rhopalurus junceus (scorpion albastru).

Se spune de asemenea că există multă dezinformare privitoare la acesta pe Internet. Însă sunt destui oameni suferinzi de cumplita maladie care mărturisesc că Escozul face minuni.

Sute de bolnavi de cancer din întreaga lume călătoresc în fiecare an în Cuba ca să procure acest produs despre care a mers vestea că este miraculos. Producătorii se jură că Escozul nu are efecte secundare.

Sursa: http://www.click.ro/pe_glob/mapamond/Scorpionul-vindeca-miraculos-tumorile-creier_0_1028297223.html

In acest video puteti vedea cum actioneaza Escozul cu celelule cancerigene.