Cautam persoane interesate de acest medicament pentru a scadea costurile cheltuielilor de deplasare, care amintesc sunt mult mai mici. Puteti merge chiar Dvs. cu noi !
Vrem să dam speranţă pentru toţi cei care sufera de aceasta boala cumplita.

Plecari in Albania saptamanal.
Puteti sa mergeti chiar dumneavoastra sa va luati tratamentul!

Plecati in luna Mai in zilele de luni : 9 - 16 - 23 - 30 Mai 2011

vineri, 6 mai 2011

Escozul - Vidatox - acum se poate lua din Europa


Cu totii am asteptat acest moment. Labiofam a semnat contractul cu o farmacie din Europa care nu face parte din UE si care poate sa vanda medicamente homeopate. In UE nu este permisa vanzarea medicamenteleor homeopate care nu sunt deja pe piata.

Incepand cu 3 Mai - Laboratorul Labiofam nu mai distribuie gratuit medicamentul ci se poate lua contra cost din farmaciile din Havana si Tirana. Medicamentul costa 205 CUC ( aproximativ 200 euro ) in Cuba si se cumpara din farmaciile internationale din Havana. In continuare se poate merge la Havana insa nu mai sunt restrictii privind numarul de dosare pe care un om le poate lua. Se pot lua si 20 de dosare odata de o singura persoana ( costul de transport se poate impartii la 20 de persoane).
In Tirana se poate merge la clinica Labiofam de la Farmacia Pharma Matrix de unde puteti lua medicamentul la pretul de 118 euro flaconul. Pretul special facut pentru Europeni. Medicamentul este identic cu cel din Havana si ca prezentare si ca, concentratie ( C30).

Medicamentul din venin de scorpion albastru din Havana a avut pana acum 3 denumiri : TRJ - C30 , Escozul si Vidatox. Toate cele trei denumiri sunt ale aceluiasi produs facut de laboratorul Labiofam. Concentratia la TRJ-C30 si Vidatox este aceiasi, difera doar prezentarea si pretul.