Cautam persoane interesate de acest medicament pentru a scadea costurile cheltuielilor de deplasare, care amintesc sunt mult mai mici. Puteti merge chiar Dvs. cu noi !
Vrem să dam speranţă pentru toţi cei care sufera de aceasta boala cumplita.

Plecari in Albania saptamanal.
Puteti sa mergeti chiar dumneavoastra sa va luati tratamentul!

Plecati in luna Mai in zilele de luni : 9 - 16 - 23 - 30 Mai 2011

marți, 21 decembrie 2010

Veninul de scorpion , un miracol


Niurys Monzón, pacienta cu numarul 1 din miile de oameni care a folosit Escozul si care acum are 28 de ani, spune ca este o dovadă vie că acest tratament funcţionează.

"Aveam unsprezece ani când am fost diagnosticata cu cancer", a spus ea, "şi am început să iau Escozul când aveam cincisprezece ani."

Tatal ei, Jose Felipe Monzón a declarat
că în 1992 pornind de la cancerul de pancreas corpul ficei lui a fost invadat de multiple metastaze, în ciuda a doi ani de chimioterapie, radioterapie şi trei operaţii şi că medicii au renunţat.

În disperare, el a apelat la un om pe nume Misael Bordier, un biolog de la Guantanamo care experimenta veninul de scorpion pe tumorile canceroase la şobolani şi câini.

Potrivit lui Bordier, rezultatele testelor au fost uimitoare.

"Sistemul imunitar al celulelor beligne creşte, celulele maligne încep sa moara şi se micsoreaza sau chiar dispar", a explicat el.

"Am văzut cum 85% din şobolani au supravieţuit. La fel si cainii."

Niurys a fost primul om care a fost tratat cu Escozul.

Ea şi tatăl ei au fost atât de recunoscători incat au început sa creasca scorpioni albastrii - ei au acum peste 3.000 de exemplare şi sub îndrumarea lui Bordier este distribuit veninul catre laboratoarele din Cuba gratuit.

Două ori pe săptămână fac sute de sticlute cu lichidul minune - o solutie făcută din apă distilată amestecata cu picături de venin de scorpion albastru.

Oameni din toată Cuba şi chiar din străinătate vin la casa lor, care solicită un tratament pentru cancer neortodoxă.

"Medicii i-au dat tatăl meu o lună de trăit şi au spus că nu pot face nimic pentru că el are nouă tumori cerebrale", a spus Radel Cortez, care a venit pentru a ridica pentru a nustiu cata oara veninul de scorpion, el crede că aceasta a prelungit viaţa tatălui său in ultimele şapte luni.

Monzons spune ca singura problema este numarul scazut de materii prime pentru tratarea bolnavilor. Nu sunt suficienti scorpioni albastrii pentru a satisface cererea.

Bordier a declarat ca peste 60.000 de cubanezi au folosit Escozul pentru tratarea cancerului lor in ultimii 10 ani.

Niurys şi Jose Monzón recunosc că nu s-au adunat date controlate ştiinţific, dar spun din experienta lor de 80 la sută dintre pacienţi arată o îmbunătăţire semnificativă a calităţii şi duratei de viaţă.

Institutul Oncologic din Cuba va trebui sa faca mai multe teste pentru a stabili dacă Escozul funcţionează într-adevăr. Cel mai mare laborator de Cuba, Labiofam, deja produce medicamentul TRJ-C30 din scorpionul albastru( Rhopalurus Junceus) care are efecte analgezice, antiinflamatorii si antitumorale. Este singurul institul acreditat din Cuba care distribuie gratuit medicamentul oricarui pacient bolnav de cancer.

Între timp, oamenii vor continua să vină aici pentru Escozul, care le da o ultima raza de speranta.



Nota: Dupa cum ati citit asa a luat nastere medicamentul care acum se distribuie de istitulul din Cuba si care dupa studii amanuntite pe mii si mii de pacienti a vazut ca acest medicament functioneaza. Tot aici in pagina puteti vedea conferinta de presa cand presedintele institutului a spus ca medicamentul e 100% viabil si cauta oameni de afaceri din America ca sa poata incepe productia in masa si distributia in toata lumea.

Daca doriti sa publicati acest articol pe pagina dumneavoastra nu uitati sa mentionati sursa: http://escozulromania.ro