Cautam persoane interesate de acest medicament pentru a scadea costurile cheltuielilor de deplasare, care amintesc sunt mult mai mici. Puteti merge chiar Dvs. cu noi !
Vrem să dam speranţă pentru toţi cei care sufera de aceasta boala cumplita.

Plecari in Albania saptamanal.
Puteti sa mergeti chiar dumneavoastra sa va luati tratamentul!

Plecati in luna Mai in zilele de luni : 9 - 16 - 23 - 30 Mai 2011

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Veninul de scorpion - reduce cu pana la 98% tumorile


Asa arata medicamentul "minune" facut de cubanezi si care inainte se numea Escozul. Acum e trecut doar Medicament Homeopatico. Valabilitatea 1 an si nu are contraindicatii.



Cercetătorii au descoperit că, într-o anumită combinaţie, veninul scorpionului ar putea distruge în proporţie de 98% tumorile de pe creier.
Aşa cum o înţepătură de scorpion poate ucide un om, tot aşa o infimă parte din venin ar putea distruge definitiv celulele canceroase.
“Dacă s-ar găsi o metodă mai bună de administrare a unei astfel de substanţe sunt sigur că următorul pas ar fi testarea clinică”, a declarat dr. Randy Jersen, neurochirurg.
Medici spun că ideal ar fi ca molecule din toxinele veninului să fie combinate cu nanoparticule ce ar izola substanţa toxică până ajunge la ţintă. Astfel, toxinele ar ajunge la celule canceroase şi le-ar putea distruge.
Medici din Cuba au reusit acest lucru cu succes si distribuie cu succes un medicament homeopat.

Aveti aici si un video cu un italian care a fost si a adus medicamentul homeopat din Cuba.